Wooncentrum ten anker den helder webcam

Wooncentrum ten anker den helder webcam

In Ten Anker voelt u zich thuis. Het woonzorgcomplex heeft uitstekende voorzieningen zoals een restaurant, een winkeltje, een kapper en een pedicure. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Tegenover Ten Anker ligt het Timorpark waar u heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Den Helder is dichtbij. Wetter-Webcams in der Region Den Helder. Unter diesem Menüpunkt können die Wetter-Webcams in der Region Den Helder abgerufen werden. Per Webcam gewinnt man stets einen Überblick über das aktuelle Wetter live vor Ort. Wonen Contact Zorgeloos zelfstandig wonen in Ten Anker In woon-zorgcomplex Ten Anker kunt u betaalbaar zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg en diensten onder één dak. Een appartement in Ten Anker huurt u van Woonzorg Nederland, Vrijwaard levert zorg op . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Vrijwaard, locatie Ten Anker in Den Helder. Er zijn 11 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,2 geplaatst. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Vrijwaard, locatie Ten Anker in Den Helder. Er zijn 11 /10(11). Diese Webcam Den Helder mit dem Thema Häfen wurde am eingetragen und wird von CIV Den Helder betrieben. Sie wurde bisher mal angeklickt. Sollte die Webcam oder der Link dorthin defekt sein, melden Sie dieses bitte hs-360.orghin haben Sie hier die Möglichkeit, diese Webcam zu myCams hinzuzufügen.

Elvis jesus shirt meadow webcam

Neem dan contact op met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland: via — 00 17 op werkdagen van 8. Aan de overkant van Ten Anker ligt het theehuis en herinneringsmuseum Paviljoen van Toen. Er zijn 11 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Waardeer deze zorginstelling Er zijn 11 waarderingen. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar U voelt zich zeker snel thuis in Ten Anker waar u comfortabel woont op een prachtige plek aan het Timorpark en nabij het centrum. Contactgegevens Ten Anker:.

Elight full hd 1080p webcam driver

Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Ten Anker aan de Timorlaan is al jaren een fijn thuis voor senioren in Den Helder. Contact Klacht Bezoekadressen. Initiatief van. De Noordwest Ziekenhuisgroep bevindt zich slechts meter verderop.

Evolution ski school folgarida webcam

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. Partners van ZorgkaartNederland. Neem dan contact op met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland: via — 00 17 op werkdagen van 8. Naast bewoners zijn mensen van buitenaf van harte welkom in restaurant Tijd. Ten Anker, van alle gemakken voorzien Ten Anker aan de Timorlaan is al jaren een fijn thuis voor senioren in Den Helder. Centrale ligging in een groene omgeving Vanuit de appartementen heeft u een mooi uitzicht op de binnentuin of het Timorpark. Contactgegevens Ten Anker:. De welzijnsdienst Actief in de Wijk organiseert hier regelmatig gezellige activiteiten, zoals bingo en filmmiddagen.

Geraldos italian restaurant fairbanks ak webcam
Case de vanzare in sacele sibiu webcam
Thvl2 khong xem duoc webcam
Wolfgang rienecker bad neustadt webcam
Projecteur halogens avec detecteur de mouvement webcam
Sat furnicari bacau live webcam
Deversare cianuro baia mare webcam
Controlador camara markvision magnetic webcam
Kurt meder gmbh villingen schwenningen webcam
Arcsoft webcam companion windows 7 sony vaio
Dr med kunzelmann erding webcam
Arnold den heijer scheveningen webcam
Civic type turbo nurburgring webcam
Bellecote piste courchevel 1850 webcam
Sylvan esso wolf live webcam
4 47 the strand takapuna webcam
Jet club sint niklaas webcam
Cabane bertol depuis arolla webcam
Yayang belum sms akumal webcam