Protest revolutionari piata universitatii webcam

Protest revolutionari piata universitatii webcam

Mai bine de doua ore, consilierii generali s-au certat ca la usa cortului. Daca la inceputul dezbate­rilor consilierii puterii au cerut ca aceasta agora civica sa fie amplasata in alt loc decat in piata Universitatii, la sfarsitul declaratiilor, lucrurile nu au mai aratat la fel. Jan 18,  · YouTube Premium Loading Get YouTube without the ads. Skip trial 1 month free. Find out why Close. Protest anti-gratiere - Piata Universitatii, Bucuresti Victor Cozmei. Loading. Un protest al revolutionarilor din Brasov a degenerat, miercuri dimineata, intr-o adevarata lupta cu fortele de ordine in Piata Universitatii din Bucuresti. La actiune participa reprezentanti ai Blocului National al Revolutionarilor, asociatie a carui presedinte de onoare este Ion Iliescu. Violenţe în Piaţa Universităţii, la un protest al revoluţionarilor. Protestatarii sustin că poliţiştii au folosit gaze lacrimogene, însă jandarmeria neagă. Oamenii nu au autorizaţie de protest. "Revendicările noastre sunt de ordin politic. Cerem demisia Guvernului Boc", a declarat un reprezentant al manifestanţilor. Aproximativ de persoane care s-au declarat revolutionari au organizat, miercuri, un protest in Piata Universitatii din hs-360.orgtatarii au cerut demisia Guvernului Boc si au scandat impotriva sefului statului, dar si impotriva jurnalistului Robert Turcescu, pe care l-au numit "sluga lui Basescu". Un miting de proportii a avut loc, sambata seara, la Bucuresti. Oamenii s-au adunat inca de la ora , in Piata Universitatii, iesind in strada pentru a scanda de aceasta data lozinci impotriva Guvernului. - Toate articolele hs-360.org pe tema: Protest revolutionari piata universitatii. Protestatarii sustin că poliţiştii au folosit gaze lacrimogene, însă jandarmeria neagă. Oamenii nu au autorizaţie de protest. Cum noi nu credem, ci cercetam, am luat imediat la rand toate webcam-urile instalate in Piata Universitatii, ca sa vedem nebunia si iata ce aratau acestea. Camera de supraveghere live. LANTEC ROMANIA Str. Ing. V. Cristescu nr. 17, et. 1 sector 2, Bucuresti.

Gradinita treboniu laurian sibiu webcam

Bravo Sucaa! Asta este noua strategie in jocul cu minusuri HN :. Ei cer demisia Guvernului Boc si organizarea de alegeri anticipate. Da, se face "trafic" la greu Rusine celor care le pateaza imaginea! Si totusi Si nici nu ne putem imprumuta la dobanzi astronomice amanetand tot viitorul copiilor nostri. Neconcludent Miercuri, 7 decembrie , Morometili [anonim] i-a raspuns lui Aha!

Ebbe en vloed nieuwbouw oostduinkerke webcam

Este rusinos sa ceri ceva pentru libertatea atit de mult dorita atunci in decembrie Cu exceptia celor ramasi infirmi, vaduve si orfani, pentru toti cei valizi pe care i-am platit toti prin intermediul bugetului, sa se renunte la orice drepturi. Frunzariti ziarele, forumurile si blogurile apropiate de USL, priviti atent televiziunile mogulesti si veti vedea cum periodic se indeamna la revolta, la nesupunere, la revolutie. Jandarmeria ce face? Nu va place un conducator ales? Va legitimati spunand ca sefii opozitiei sunt slabi.

Final fantasy xv 60 fps webcam

Asadar acestia trebuie sa ramana la putere pana la noi alegeri si cu asta basta. Ca ce dictatura?. Astia, CE au facut? Jandarmeria ce face? De ce se mai prevad alegeri din cinci in cinci ani, daca masele pot schimba presedintii cand vor ele? Luni, 16 ianuarie , Mgh [anonim] i-a raspuns lui dan. Protestul nu este autorizat, manifestantii sustinand ca au cerut autorizatie, insa nu au primit.

Tightrope walk across niagara falls live webcam
Gite de charme ile groix webcam
Toba de esapament brasov webcam
K1 2013 zagreb live webcam
Georgetown cayman islands cruise port webcam
Hp deluxe webcam 1 3mp
Abc ski hire morzine webcam
Gak ada yang peduli sama akumal webcam
Borromini piazza navona live webcam
Gigaware download 25 157 webcam
Boat trip amsterdam canals webcam
Most photographed barn tetons webcam
Perchtold trockenbau 4810 gmunden webcam
Les balcons de la sagne alpe dhuez webcam
Partnachklamm gorge in garmisch partenkirchen live webcam
Bc road cameras coquihalla webcam
Autobedrijf kerres sittard live webcam
Reingruber gesund schlafen gmunden webcam
Comune di isola madesimo webcam