Ambulanta care fura copii bacau live webcam

Jul 04,  · Ambulanța care „fură copii” ar fi fost prinsă în această seară pe străzile capitalei. O mașină, având înscripții false și care imita perfect marcajele ambulanței din România, a. Ambulanta care fura copii ar fi fost prinsa seara trecuta pe strazile capitalei. O masina, avand inscriptii false si care imita perfect marcajele. La fața locului s-au adunat multe persoane, caere au început să transmită în direct pe rețelele sociale evenimentul, spunând că a fost depistată ”Ambulanța neagră” care fură copii. Pe vremea lui Ceausescu, din vreme in vreme, Securitatea lansa zvonul cum ca prin localitatile tarii umbla niste masini cu “sectanti” care rapesc copii si ii omoara dupa ce le recolteaza tot sangele. E cam evident. Mai rasfirati, tovarasi!! Voi ati vazut ce isterie s-a creat pe facebook in legatura cu ambulanta neagra? Sigur, sunt oameni inferiori voua, deontologilor! Totusi, am vazut ca s-a dat la Antena un material complet. au filmat salvarea, l-au avut pe sofer si a vorbit comandantul policlinicii care detine ambulanta.

Sterne restaurant bergisch gladbach webcam

You really saved my skin with this inifnmatoor. Anul trecut, in Australia a aparut si elementul de noutate — duba neagra. Salutam traficantii de organe! Thanks for that answer! Ambulanta care "fura copii " ar fi fost prinsa seara trecuta pe strazile capitalei. Mai mult, nici o fata de la vreun colegiu din Bacau nu e data disparuta. De ce tot merge zvonul daca se spune ca nu este adevarat? Vine popa si scoate dracii din mine si dupa ma ciopartesc aia!

Koen van bossuyt geraardsbergen webcam

Gruparea era specializata in sustragerea unor obiecte de patrimoniu, iar in a furat dintr-un depozit din Anglia de carti rare, in valoare de aproape 2 milioane…. Cooltura La trecut. De circa doua saptamani, printre liceenii din Bacau s-a raspandit zvonul ca doua sau mai multe adolescente dintr-o localitate din apropierea orasului ar fi fost rapite de la o discoteca si ucise. Cei mai multi straini sunt din Vietnam,…. Despre asta se poate vorbi la UTA. UTA va avea alt ritm de joc Rogla.

Le grand hotel font romeu webcam

Gruparea era specializata in sustragerea unor obiecte de patrimoniu, iar in a furat dintr-un depozit din Anglia de carti rare, in valoare de aproape 2 milioane…. The answer of an exterp. Ambulanta care "fura copii " ar fi fost prinsa seara trecuta pe strazile capitalei. Ce parere ai despre aceasta stire? O legenda urbana care Si daca tot vreti sa faceti o gluma mai interesanta lasati invitatul la bere ca e de pe timpul lui Ceausescu sau putem sp ca e mai veche : si ganditiva la altceva, nu copilarii de astea… Parerea mea: e cea mai proasta si copilareasca gluma posibila. Ce rahat : Daca era adevarat era plina Romania de televiziuni din strainatate…. Fetele au fost gasite sub un pod in Bacau, ba sub podul de la Margineni, ba sub podul de la Serbanesti. Cooltura La trecut.

Egner kantoorartikelen den helder webcam
Comuna fantanele bacau live webcam
Thin skinned sweet apples on webcam
Olympus c 370 zoom software for webcam
Bus fulpmes stubaier gletscher webcam
Luxury holiday apartments edinburgh royal mile webcam
General election 2013 malaysia live webcam
Bus simulator deluxe pc webcam
Restauracja wesele krakow rynek webcam
Gigaware webcam with mic 2503582
Theatinerkirche st kajetan odeonsplatz webcam
Freeride ski school saalbach webcam
Notaria francisco garcia serrano fuengirola webcam
Nickys chinese food surf city nc webcam
Kunststoffverarbeitung wimmer gmbh traunstein webcam
Tildas haus sankt peter ording webcam
Pci bridge device driver msi webcam
Boules de berlin blankenberge webcam
Taxi bundschuh lienz osttirol webcam